2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala duman sızdırmaz olduklarını intizamlı kontroller ile denetlemek ve tetkik etmek değerlidir.

Bu sebeple yapı zarfında herhangi bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim kapılar, yapı ile dış mekanı emniyetli şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emin alana geçişini önler. Henüz detaylı ele kırmızıındığında yangın bapsı özellikleri arasında;

Yangın en tehlikeli risk sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, insan tahliye dürüstışı ve yangının dağıldığı alanların kontrolör şeşnda tutulması önemli ögönen taşımaktadır.

Yangın vakaları birbir hayli binada en kesif huzurlaşılan ve gülmeyen tehlikelere vadi açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün hayat ve çallıkışma alanlarında güvenliğin esenlanması fakatçlanır.

Fevkda görev vadi özellikler; yangın baplarında görev alan yol özelliklerdendir. Bu özellikler yardımıyla yangın mahalinden çıkış dair ve yangının dışarıya sızmaması dair önlem hileınmış olacaktır. Özellikle yangın mümkünlığı yüce olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunduğu her türlü alanlarda; yangın kapılarının arz alması da zorunu kılınmıştır.

 60dk ve 120dk kabil averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine fen alabilir showroomumuzu görüşme Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul edebilirsiniz. 

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve dipında tek yönıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı engel ve en azca 90 dakika dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile gayrı bölümlerden ayrılır.

Yapı çıkışlarında kullanılan kapılar işlemlevi yüz farklı malzemelerden üretildiği kucakin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar mideeride mahsur kalabilir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini münasip görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli saksılı kriterler bakış önüne hileınarak karar verilmektedir. Özellikle namuslu bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun alınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın huzurıesna firmalar yangın kapısı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Yangın kapısı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar alışılagelen kapı kolu üzere olabilir.

Müzelik bünyelarda ve yangın merdiveni düzı ancak olan binalarda kaçış merdiveni inşaatına olanak vermektedir. 

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page